Om oss

Vi er en mesterbedrift som er medlem av Norges største Malermesterkjede Mesterfarge. Vi har også en samarbeidsavtale med Jotun.

Malermesterne
Eriksen & Larsen AS

Bedriften ble etablert 16.02.2017. Den eies og drives i dag av Lasse Karel Eriksen og Magnus Kauserud Larsen. Vi er utdannet malermestere og har til sammen 30 års erfaring fra bransjen. Vi tilbyr malertjenester som malerarbeid, sparkling og tapetsering. I vårt firma har vi også med oss en dyktig gulvlegger.

Vi gjør hverdagen din litt mer fargerik.

Vi skal være en seriøs bedrift som leverer arbeid av høy kvalitet. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd. Vi skal være stolte av arbeidet vi leverer. Vi skal være din lokale malermester i Østre Viken.

Vi er i dag 3 ansatte. Martein Hafsteinsson har svennebrev som maler og gulvlegger. Lasse Karel Eriksen er malermester, og Magnus Kauserud Larsen er malermester.

Hvorfor velge oss?

Den lange erfaringen vi har fått oppigjennom årene skal være din trygghet. Det skal være trygt å bruke en mester. Vi utfører oppdrag for både private og næringskunder.

Grundighet

Vi utfører alle våre oppdrag med et stort fokus på nøyaktighet. Vi har et godt øye for detaljer, og vi ser til at jobben blir gjort med stødig hånd.

Service

Du er viktig for oss — derfor gjør vi alltid vårt beste og yter topp service til du er tilfreds med jobben vi har utført.

Kvalitet

Vi har høy yrkesstolthet og ønsker å levere solide malearbeid av utelukkende god kvalitet. Vi benytter moderne utstyr og teknikker.